Βελτίωση στη χαλάρωση με την μέθοδο PELLEVE

Σύσφιξη προσώπου με την μέθοδο Pelleve
 
  • Ενδεδειγμένη θεραπεία για χαλάρωση στη γραμμή του σαγονιού και στον λαιμό
  • Η μέθοδος Peleve είναι τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων αναγνωρισμένη από τον FDA για την διόρθωση ρυτίδων, την βελτίωση - αναζωογόνηση και σύσφιξη του προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση
  • Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, η θεραπεία μπορεί να εφαρμόζεται σε περιοχές, που παρουσιάζουν χαλάρωση και χρειάζονται σύσφιξη όπως τα βλέφαρα, το άνω χείλος, το πιγούνι, οι ρινοχειλικές αύλακες, το μεσόφρυο (γραμμές ανάμεσα στα φρύδια), ο λαιμός και το ντεκολτέ.
Πως λειτουργεί η μέθοδος Pelleve;

Δημιουργεί θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα προκαλώντας σύσφιξη των ινών του κολλαγόνου (που έχουν χαλαρώσει με την πάροδο του χρόνου) και διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο σφιχτό και λαμπερό δέρμα.

Ποσό διαρκεί η θεραπεία;

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή του προσώπου που θα εφαρμοστεί και κυμαίνεται από 15 έως 20 λεπτά ενώ αν συμπεριληφθεί η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ η διάρκειά της μπορεί να φτάσει τη 1 ώρα.

Πονάει;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας υπάρχει μόνο μια αίσθηση θερμότητας, η οποία είναι αναγκαία για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και κατά συνέπεια τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Η επάλειψη αναισθητικής κρέμας δεν είναι απαραίτητη.

Πόσες θεραπείες είναι απαραίτητες;

3 – 5 θεραπείες κάθε 15 ημέρες. Από την πρώτη θεραπεία υπάρχει τόνωση και λάμψη του δέρματος, αλλά τα αποτελέσματα της σύσφιξης και της ανόρθωσης φαίνονται μετά την πάροδο 3 μηνών, χρόνος απαραίτητος για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;

Ήπια ερυθρότητα και οίδημα που υποχωρεί σε μερικές ώρες, οπότε μπορείτε να συνεχίζετε τις δραστηριότητές σας την υπόλοιπη ημέρα.

Δευτέρα - Παρασκευή

11πμ - 8 μμ

Σάββατο

11πμ - 3μμ.