Κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης

FRAXEL DUAL LASER

 

  • Το FRAΧΕL DUAL  LASER είναι μια αναγνωρισμένη τεχνολογία  Laser απο τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων για ανάπλαση, αναζωογόνηση   και αναδόμηση  του δέρματος. Είναι ασφαλής, αποτελεσματική, κορυφαία θεραπεία με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.
  • Θεραπεία επιλογής σε ουλές ακμής, ρυτίδες και βλάβες απο τον ήλιο, που δρα αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα και κάνοντάς το πιο φωτεινό και υγιές.
  • Ασφαλής θεραπεία ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός, το στήθος και τα χέρια.
  • Ακολουθώντας τα διεθνή πρωτόκολλα  θεραπείας χρειάζονται τουλάχιστον 5 συνεδρίες ενώ τ'  αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται 3 μήνες μετά την πρώτη θεραπεία
 
Τι είναι το FRAXEL DUAL LASER;

Είναι ένα διπλό σύστημα Laser που αποτελείται από το 1550 Erbium Laser και το 1927 Thulium Laser. Το 1550 Erbium Laser χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ούλων ακμής, ρυτίδων και ηλιακών ηλιακών βλαβών δημιουργώντας ανάπλαση και αναδόμηση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το 1927 Thulium Laser είναι αποτελεσματικό σε επιφανειακές βλάβες, δυσχρωμίες, μέλασμα, φακίδες και καφέ κηλίδες. 

Με ποιο τρόπο όμως η θεραπεία με  το Fraxel DUAL 1550/1927 επιδρά στο δέρμα;

Η θεραπεία με το Fraxel DUAL 1550/1927 στοχεύει στο γερασμένο και επηρεασμένο από τον ήλιο δέρμα. Η δράση του οφείλεται στις μικροσκοπικές δεσμίδες laser που διαπερνούν το δέρμα και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Επιδρά μόνο σ ένα μικρό τμήμα του ιστού κάθε φορά, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς γεγονός που προκαλεί γρηγορότερη επούλωση. H θεραπεία με  Fraxel DUAL 1550/1927 βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση του δέρματος, αφαιρώντας ουσιαστικά την παλιά επιδερμίδα και προκαλώντας την ανάπτυξη των νέων υγιών κυττάρων  δίνοντας στο δέρμα μια λαμπερή και φωτεινή όψη. 

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα θα έχει καλύτερο τόνο και θα είναι πιο φωτεινό. Τα αποτελέσματα θα γίνουν πιο εντυπωσιακά 3 μήνες μετά την πρώτη θεραπεία, καθώς οι βαθύτερες στοιβάδες  συνεχίζουν την ανάπλαση, ακολουθώντας την φυσική διαδικασία αναδόμησης του οργανισμού.

Τι προφυλάξεις θα πρέπει να πάρω μετά από μία θεραπεία με Fraxel DUAL 1550/1927;

Χρησιμοποιείστε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30 ή υψηλότερο και να αποφύγετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο. 

Τι πρέπει να περιμένω μετά από  θεραπεία με Fraxel DUAL 1550/1927;

Κατά την διάρκεια του πρώτου 24ώρου μετά την εφαρμογή της θεραπείας, μπορεί να αισθάνεστε το δέρμα σας ερεθισμένο σαν να έχει καεί από τον ήλιο.

Οίδημα και ερύθημα είναι οι πιο κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες που υποχωρούν λίγες μέρες μετά. Άλλες παροδικά ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν λίγη φαγούρα, ξεφλούδισμα ή μία όψη ηλιοκαμένου μαυρισμένου δέρματος. που διαρκούν περίπου μια εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε make up και ενυδατική κρέμα. 

Πονάει η θεραπεία με Fraxel DUAL 1550/1927;

Οι περισσότεροι περιγράφουν μία ήπια ενόχληση σαν αίσθημα ζέστης κατά την διάρκεια της θεραπείας. Για να μειώσουμε αυτή την ενόχληση  εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα πριν απο την θεραπεία ενώ κατά την διάρκεια της χρησιμοποιείται ειδικό σύστημα ψύξης με κρύο αέρα.

Πόσες θεραπείες με Fraxel DUAL 1550/1927 θα χρειαστούν και πόσο τακτικά θα εφαρμοστούν;

Οι κλινικές μελέτες προτείνουν έναν μέσο όρο 5 - 7 θεραπειών ανά 2 με 4 εβδομάδες για να πετύχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα που είναι άμεσα και προοδευτικά. Εμφανής βελτίωση συνήθως εμφανίζεται μετά την πάροδο 2 - 3 μηνών, διάστημα που θα επιτρέψει την επούλωση και την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης που θα αντικαταστήσουν τον κατεστραμμένο ιστό. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 20 - 25 λεπτά για όλο το πρόσωπο.

Για ποια δερματικά προβλήματα ενδείκνυνται οι θεραπείες με Fraxel DUAL 1550/1927;

Παρέχεται ευρύς αριθμός θεραπειών κατάλληλες για όλες τις ηλικίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις επιθυμίες του κάθε ατόμου με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Αποτελεί ιδανική λύση για ανθρώπους που θέλουν το δέρμα τους να φαίνεται νεότερο, αλλά έχουν περιορισμένο χρόνο που μπορούν ν' απέχουν από τις επαγγελματικές τους ή τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις. 

Είναι ιδανικό για ρυτίδες στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, καφέ κηλίδες από τον ήλιο, ουλές ακμής, χειρουργικές ουλές, μέλασμα (πανάδες σε μέτωπο, μάγουλα, άνω χείλος, μύτη), ανάπλαση  και αναζωογόνηση σε πρόσωπο, λαιμό, χέρια, μπούστο, ραγάδες.  

Σε τι διαφέρει το FRAXEL RESTORE LASER από τα αλλά συστήματά FRACTIONAL LASER;

Τα FRACTIONAL LASER και κυρίως το Laser διοξειδίου του άνθρακα έχει διαφορετικό μηχανισμό δράσης, προκαλώντας μεγαλύτερη βλάβη στο δέρμα και ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ερυθρότητα και συχνά δυσχρωμίες (καφέ και λευκά σημάδια) ενώ απαιτείται πολύ μεγαλύτερος χρόνος ανάρρωσης.

Αντιθέτως, το FRAXEL RESTORE LASER, παρουσιάζει ελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ερεθισμό (σαν ηλιακό έγκαυμα) που διαρκεί για 2 ή 3 ημέρες και εξαφανίζεται μέσα στις επόμενες 3 ημέρες καθώς και ένα ελαφρύ οίδημα (πρήξιμο) που υποχωρεί σε 2 ημέρες.

Δευτέρα - Παρασκευή

11πμ - 8 μμ

Σάββατο

11πμ - 3μμ.