Αποτελεσματική θεραπεία και στις δύσκολες μορφές ακμής

Ακμή

Σωστή ενημέρωση

Σήμερα όλες σχεδόν οι μορφές ακμής αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με ποσοστά βελτίωσης πάνω από 95%. Μετά το τέλος κάθε επιτυχημένης θεραπείας είναι απαραίτητο το πρόγραμμα θεραπείας συντήρησης που μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια.

Χρήσιμες συμβουλές

Η ακμή δεν προκαλείται από την έλλειψη καθαριότητας. Ένας απλός καθαρισμός πρόσωπου δυο φορές την ημέρα είναι απαραίτητος για την υγιεινή του προσώπου και όχι για την θεραπεία της ακμής

Τι ειναι ακμη; Υπάρχει αποτελεσματική θεραπεια;

Είναι τα γνωστά σπυράκια στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος, τους ώμους και την πλάτη . Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να αφήσει σημάδια και ουλές.

Θεραπεία με φάρμακα και κρέμες

Όλες οι φαρμακευτικές θεραπείες είναι αποτελεσματικές, χρειάζονται όμως διάρκεια, πλήρη πειθαρχία και συνεργασία από τον ασθενή και σωστή καθοδήγηση και εμπειρία από τον Δερματολόγο

Θεραπεία με Laser & Light

Το ISOLAZ είναι μια γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία η εφαρμογή της οποίας δεν χρειάζεται αναισθησία και διαρκεί περίπου 10 με 15′.

Θεραπεία Αισθητικής (Medical Aesthetics)

Είναι ιατρικές τεκμηριωμένες επιλεγμένες θεραπείες που εφαρμόζονται στο Ιατρείο από αισθητικούς που είναι εξειδικευμένοι στην φροντίδα και στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

Δευτέρα - Παρασκευή

11πμ - 8 μμ

Σάββατο

11πμ - 3μμ.