C Cocktail Ομορφιάς

Cocktail Laser Θεραπείες

 

Θεραπείες αντιγήρανσης για φωτοαναζωογόνηση ανάπλαση και αναδόμηση δέρματος


Πρωτοποριακές θεραπείες για ανάπλαση και αναδόμηση ηλιοκαμένου και κατεστραμένου δέρματος, για ρυτίδες, πόρους, ουλές, δυσχρωμίες. 

 

Τι είναι το FRAXEL DUAL LASER;

Είναι ένα διπλό σύστημα LASER που αποτελείται από το 1550 Εrbuim Laser και το 1927 Thulium Laser. Tο 1550 Εrbuim Laser χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ουλών ακμής, ρυτίδων και ηλιακών βλαβών, αναπλάθοντας και αναδομώντας τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Το 1927 THULIUM LASER χρησιμοποιείται για επιφανειακές βλάβες, δυσχρωμίες, μελάσματα, φακίδες, καφέ κηλίδες.

Με ποιό τρόπο όμως η θεραπεία με  τα FRAXEL DUAL 1550/1927 επιδρά στο δέρμα;

Η θεραπεία με τα FRAXEL DUAL 1550/1927 στοχεύει στο γερασμένο δέρμα και επηρεασμένο, από τον ήλιο δέρμα. Η δράση του οφείλεται στις μικροσκοπικές δεσμίδες LASER που διαπερνούν το δέρμα και αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Επιδρά μόνο σε ένα μικρό τμήμα του ιστού κάθε φορά, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς, γεγονός που προάγει γρηγορότερη επούλωση. Επιπλέον βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση του δέρματος αφαιρώντας την παλιά επιδερμίδα και προκαλώντας την ανάπτυξη νέων υγιών κυττάρων, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στο δέρμα μια λαμπερή και φωτεινή όψη.

Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία, το δέρμα θα έχει καλύτερο τόνο και θα είναι πιο φωτεινό. Οι βαθύτερες στιβάδες συνεχίζουν να αναπλάθονται, ακολουθώντας τη φυσική διαδικασία αναδόμησης του οργανισμού, επομένως τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά σε διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών μετά τη θεραπεία. 

Τι προφυλάξεις θα πρέπει να πάρω μετά από μία θεραπεία με FRAXEL DUAL 1550/1927;

Χρησιμοποιείτε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 30 ή υψηλότερο και αποφύγετε την απευθείας έκθεση στον ήλιο. 

Τι πρέπει να περιμένω μετά από θεραπεία με FRAXEL DUAL 1550/1927;

Το πρώτο 24ωρο μετά τη θεραπεία, μπορεί να αισθάνεστε στο δέρμα σας αίσθημα ελαφρού καύσου (σαν να έχει καεί από τον ήλιο). Οίδημα και ερύθημα (πρήξιμο και κοκκινίλα) είναι οι πιο κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες που υποχωρούν λίγες ημέρες αργότερα. Άλλες προσωρινές πάντα ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν λίγη φαγούρα, ξεφλούδισμα ή μία όψη ηλιοκαμένου - μαυρισμένου δέρματος που διαρκούν περίπου 1 εβδομάδα. Συνιστάται η χρήση make up και ενυδατικής κρέμας.

Πονάει  η θεραπεία με FRAXEL  DUAL 1550/1927;

Οι περισσότεροι ασθενείς  περιγράφουν μία ήπια ενόχληση, περισσότερο σαν αίσθηση ζέστης. Προκειμένου να γίνει πιο ευχάριστη η συνεδρία, για να μειώσουμε αυτή την ενόχληση  εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα πριν από τη θεραπεία, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής χρησιμοποιείται ειδικό σύστημα ψύξης με κρύο αέρα.

Πόσες θεραπείες με FRAXEL DUAL 1550/1927 θα χρειαστούν και πόσο τακτικά θα εφαρμοστούν;

Οι κλινικές μελέτες προτείνουν έναν μέσο όρο θεραπειών περίπου 5 -7, ανά 2 - 4 εβδομάδες για εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία είναι άμεσα και προοδευτικά. Εμφανής  βελτίωση διαπιστώνεται συνήθως μετά την πάροδο 2 - 3 μηνών. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα πραγματοποιηθεί η επούλωση και η παραγωγή  νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, που θα αντικαταστήσουν τον κατεστραμμένο ιστό. Η θεραπεία σε όλο το πρόσωπο διαρκεί περίπου 20 - 25 λεπτά.

Τι είναι το PALOMAR ICON 1540 XD /XF FRACTIONAL LASER SYSTEM
Αποτελεί σύγχρονη θεραπεία ανάπλασης, αναδόμησης και αντικατάστασης του κατεστραμμένου από τον ήλιο δέρμα με νεανικό και λαμπερό δέρμα.
Το PALOMAR ICON MAXG / PALOMAR ICON 1540 FRACTIONAL LASER είναι η μοναδική εγκεκριμένη από τον FDA θεραπεία για Ραβδώσεις/Ραγάδες, Φωτοαναζωογόνηση, Αιμαγγειώματα, Photopeeling, Ευρυαγγείες Προσώπου, Ερυθρότητα, Δυσχρωμίες, Καφέ Κηλίδες και Πανάδες.
 
Φωτοαναζωογόνηση (Photorejuvenation)
Κορυφαία θεραπεία για ευρυαγγείες προσώπου, καφέ κηλίδες, λάμψη του δέρματος 

Τι είναι  Φωτοαναζωογόνηση;

Φωτοαναζωογόνηση είναι η καλύτερη επιστημονικά λύση που επιτυγχάνεται με συνδυασμό εξελιγμένων συστημάτων Laser και Light εξαφανίζοντας τις δυσχρωμίες, ευρυαγγείες, κοκκινίλες  βελτιώνοντας την λάμψη και τον τόνο του δέρματος. 

Το PALOMAR ICON AESTHETIC SYSTEM  και το CYNERGY MULTIPLEX  595 LASER  και Q -SWITCH  ALEXANDRITE και ND:YAG LASERS μπορούν να αναζωογονήσουν σημαντικά τον τόνο της επιδερμίδας χαρίζοντας λάμψη και υγιέστερο δέρμα. Το έντονο παλμικό φως αντιμετωπίζει τις καφέ κηλίδες του ήλιου και τις λεπτές ευρυαγγείες, ενώ το 595 nm Laser Peel διεγείρει το κολλαγόνο και την ελαστίνη δίνοντας περισσότερη λάμψη και τόνο στο δέρμα.

Τι Θεραπεύει;
  • Πανάδες και δυσχρωμίες
  • Καφέ κηλίδες απο τον ήλιο
  • Ευρυαγγείες
  • Ερυθρότητα
  • Ροδόχρου νόσο (ευρυαγγείες, ερύθημα και βλατίδες, δηλαδή σπυράκια και κοκκινίλα στα μάγουλα, τη μύτη και το πρόσωπο)

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι ακριβώς μπορεί να θεραπεύσει;

Το PALOMAR ICON αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις κηλίδες από τον ήλιο και τα σπασμένα αγγεία, στο πρόσωπο και την ροδόχρου ακμή. Επίσης, μειώνει τους πόρους και βελτιώνει το χρώμα του δέρματος.

Είναι ασφαλής θεραπεία;

Είναι ασφαλής και αποτελεσματική  θεραπεία, εγκεκριμένη από τον FDA απο το 2006.

Πόσο διαρκεί; Πονάει;
Κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 15 - 30 λεπτά και δεν πονάει.
Συνήθως δεν χρειάζεται επάλειψη αναισθητικής κρέμας προ της θεραπείας.
 
Σε ποιές περιοχές του σώματος μπορεί να γίνει η θεραπεία;
Οι περισσότερες περιοχές, όπως το πρόσωπο, ο λαιμός, το στήθος, τα χέρια, αντιμετωπίζονται πολύ καλά και με ασφάλεια.
Τι να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Αμέσως μετά τη θεραπεία, μπορεί να υπάρξει ήπια αίσθηση καύσου στο δέρμα (σαν έγκαυμα από τον ήλιο) και παροδικός ερεθισμός (προσωρινή κοκκινίλα) που συνήθως υποχωρούν μέσα σε 2 - 3 ημέρες. Οι περιοχές με τις καφέ κηλίδες αρχικά σκουραίνουν και σε 1 - 2 εβδομάδες  αρχίζουν να απολεπίζονται και στη συνέχεια να εξαφανίζονται.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας (SPF) 30 ή μεγαλύτερο και η αποφυγή μαυρίσματος για καλύτερα αποτελέσματα.

Ευρυαγγείες Προσώπου - Ερυθρότητα
 
CYNERGY MULTIPLEX 595 LASER 

Είναι μία μη-επεμβατική θεραπεία με Laser, ασφαλής και αποτελεσματική, η οποία "εξαφανίζει" οποιαδήποτε ανεπιθύμητη δυσχρωμία (καφέ σημάδια ή σπασμένα αγγεία) και ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση και τον τόνο της επιδερμίδας.

Πονάει η  θεραπεία; Πόση ώρα διαρκεί;

Μπορεί να υπάρξει κάποια ήπια ενόχληση η οποία υποχωρεί με την επάλειψη αναισθητικής κρέμας. Όλη η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει 30 λεπτά για μια περιοχή όπως το πρόσωπο ή ο λαιμός.

Τι να περιμένω μετά την θεραπεία;

Αμέσως μετά την θεραπεία, μπορεί να έχετε μια αίσθηση ήπιου ερυθήματος όπως του ηλιακού εγκαύματος, το οποίο μπορεί να συνοδεύεται από ελαφρύ οίδημα που συνήθως υποχωρεί την ίδια μέρα. 

Υπάρχει βελτίωση στις ευρυαγγείες απο την πρώτη επίσκεψη αλλά μπορεί να χρειαστούν 3 με 5 θεραπείες για καλύτερο αποτέλεσμα.

Καφέ κηλίδες
Q SWITCH ALENXANDRITE LASER
Q SWITCH ND YAG LASER
Τι να περιμένω μετά την θεραπεία ;

Μετά τη θεραπεία, οι κηλίδες στην αρχή γίνονται πιο σκούρες και εμφανίζουν ένα λεπτό λέπι στην επιφάνεια τους και στη συνέχεια  ξεθωριάζουν, σκουραίνουν και απομακρύνονται από το δέρμα στις επόμενες 7 με 10 ημέρες. 

Η βελτίωση από την πρώτη κιόλας επίσκεψη θα είναι εμφανής αλλά μπορεί να χρειαστούν 2 - 3 θεραπείες.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Οι περισσότεροι ασθενείς εμφανίζουν εντυπωσιακά  αποτελέσματα με 1 μόνο θεραπεία. Μερικές φορές, μπορεί να χρειαστεί και μία δεύτερη, για  μια συνολικότερη βελτίωση  της επιδερμίδας.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα;

Συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας μετά από ένα χρόνο, με σκοπό τη διατήρηση του αποτελέσματατος.


Δευτέρα - Παρασκευή

11πμ - 8 μμ

Σάββατο

11πμ - 3μμ.