Φυσικό αποτέλεσμα για ρυτίδες, χείλη, ζυγωματικά

Ενέσιμα Υαλουρονικού Οξέος

 

Είναι μια ασφαλής,  μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος αναμόρφωσης και αναζωογόνησης, που επαναφέρει τον όγκο στα σημεία που έχουν δημιουργηθεί ρυτίδες. Βοηθάει στην επαναφορά του αρχικού σχήματος ορισμένων περιοχών του προσώπου, όπως μάγουλα και πηγούνι.

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

Είναι ένας πολυσακχαρίτης που στην περίπτωση της ενέσιμης μορφής χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των ρυτίδων, αλλά και για την αύξηση του όγκου στα χείλη και τα ζυγωματικά.

Η διάρκειά του ποικίλει ανάλογα με την περιοχή και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί και κυμαίνεται από 6 με 9 μήνες, ή ακόμα και 18.

Το Υαλουρονικό Οξύ μπορεί να βοηθήσει στην εξαφάνιση βαθιών ρυτίδων που δεν ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά στην ενέσιμη θεραπεία με BOTOX (όπως οι ρυτίδες συνοφρύωσης, ανάμεσα στα φρύδια).

Ουλές από ακμή ή από ανεμοβλογιά μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν με επιτυχία.

Σε ποιες περιοχές  χρησιμοποιείται;

Χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει την απώλεια όγκου που προκαλείται από τη μείωση κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, μέσω του άμεσου γεμίσματος των βαθουλωμάτων, των αυλακώσεων, των ρυτίδων και των γραμμών. 

  • Στα χείλη – καθιστά το περίγραμμα του προσώπου πιο ευκρινές αυξάνοντας τον όγκο των χειλιών και μειώνοντας τις γραμμές γύρω από αυτά
  • Στις ρυτίδες που προκαλούνται από το χαμόγελο
  • Στις ρινοπαρειακές ρυτίδες 
  • Για την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών 
  • Στις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο  
  • Στις ουλές από την ακμή και την ανεμοβλογιά
Τι περιλαμβάνει η όλη διαδικασία;

Θα σας ενημερώσουμε για το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την περιοχή που θα γίνει η θεραπεία  και κυρίως για τα αναμενόμενα  αποτελέσματα, τη διάρκεια τους και το κόστος.

Η διαδικασία περιλαμβάνει πολλαπλές λεπτές ενέσεις στην υπό θεραπεία περιοχή. Συχνά χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με πάγο ή μία αναισθητική κρέμα πριν από την έναρξη της θεραπείας, προκειμένου να γίνει όσον το δυνατόν πιο ανώδυνη.  

Η θεραπεία σε κάθε περιοχή διαρκεί περίπου 10'. 

Πώς θα είναι η εμφάνιση του προσώπου μου μετά την θεραπεία; 

Αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας, είναι πιθανόν να εμφανιστεί ήπιος ερεθισμός κι ένα ελαφρύ οίδημα που είναι απολύτως φυσιολογικό. Η ενόχληση είναι παροδική και υποχωρεί στις επόμενες 1-2 ημέρες. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν υποβληθεί στη θεραπεία επιστρέφουν στην εργασία τους και τις καθημερινές τους ασχολίες αμέσως. 1-2 ημέρες μετά την εφαρμογή της θεραπείας μπορεί να εμφανιστούν κάποιες μελανιές αλλά θα υποχωρήσουν στις επόμενες 5-7 ημέρες. Ίσως χρειαστεί η κάλυψη ενός make-up.

Συνδυασμός με άλλες θεραπείες

Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά όχι μόνο σε συνδυασμό με το BOTOX, αλλά και με άλλες θεραπείες, όπως Fraxel, σύσφιξης και ανόρθωσης του προσώπου.

Δευτέρα - Παρασκευή

11πμ - 8 μμ

Σάββατο

11πμ - 3μμ.