Τεκμηριωμένη Θεραπεία με την μέθοδο PELEFIRM

Κυτταρίτιδα

 

  • Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα θεραπείας με την εγκεκριμένη από τον FDA τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και σωστό ιδανικό βάρος, έχουμε σημαντική βελτίωση της κυτταρίτιδας για διάστημα τουλάχιστον 6 μήνών.
  • Απαραίτητες είναι οι επαναληπτικές θεραπείες, μια φορά τον χρόνο για συντήρηση του αποτελέσματος.
  • Εναλλακτικές θεραπείες όπως έντονο μασάζ, και ειδικές κρέμες δεν έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στην βελτίωση της κυτταρίτιδας.

PELEFIRM RF 

▪ Η νέα τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων  εγκεκριμένη από τον FDA για παροδική βελτίωση της κυτταρίτιδας (για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών).

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ  ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΜΑΣΑΖ COCOON  

Συνδυαστική θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων  και Cavitation (Σπηλαίωση) για βελτίωση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης προσώπου και σώματος.

ENDERMOLOGIE LPG/ LIPOMASSAGE 

Θεραπεία κυτταρίτιδας  με μηχανικό λιπομασάζ που βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και την όψη φλοιού πορτοκαλιού .

Τι είναι;

Η κυτταρίτιδα είναι ένας όρος που περιγράφει τη μη ομαλή επιφάνεια του δέρματος, που περιέχει "εξογκώματα και λακκούβες" και εντοπίζεται κυρίως στους μηρούς, στους γοφούς, στους γλουτούς και στην κοιλιακή χώρα. Είναι συχνή στο σώμα τόσο των έφηβων κοριτσιών, όσο και των ενηλίκων γυναικών.

Από τι προκαλείται;

Η κυτταρίτιδα προκαλείται από ινώδεις συνδετικές ίνες που δεσμεύουν το λίπος και βρίσκεται στα ανώτερα στρώματα. Τα λιποκύτταρα καθώς συσσωρεύονται, σπρώχνουν το δέρμα προς τα επάνω ενώ οι συνδετικές ίνες το έλκουν προς τα κάτω και με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί μία ανώμαλη επιφάνεια (λακκάκια η "λακκούβες") γνωστά σαν όψη φλοιού πορτοκαλιού.

ΤΙ είναι το PELLEFIRM RF;

Ο Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε τη χρήση του PelleFirm ως μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία για σύσφιξη  σώματος, που έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση στην υφή και την ποιότητα του δέρματος  με περισσότερο τόνο και μείωση της κυτταρίτιδας.

Το PelleFirm είναι ιδανικό για το δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς  το οποίο παρουσιάζει  χαλάρωση λόγω ηλικίας, ή μετά από εγκυμοσύνη καθώς επίσης και  σε προβληματικές περιοχές (μπράτσα, λαιμό, γλουτούς και μηρούς).

Πώς δουλεύει το PELEFIRM RF;

Το PelleFirm προέρχεται από τη γνωστή θεραπεία Pellevé, η οποία χρησιμοποιείται για την τόνωση του δέρματος του προσώπου από το 2010. Δρα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων και μηχανικού μασάζ για να πετύχει βαθιά θέρμανση των ιστών.

Η προηγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιεί το PelleFirm εκπέμπει ενέργεια με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων για να θερμάνει τους ιστούς του δέρματος, χωρίς να καταστρέφει την επιδερμίδα. Η θερμότητα προκαλεί τη συστολή του κολλαγόνου κι έτσι διεγείρεται η παραγωγή καινούργιου, καθώς και ο σχηματισμός και η παραγωγή ελαστίνης στο δέρμα. Αποτέλεσμα είναι η σύσφιξη της επιδερμίδας και αξιοσημείωτη βελτίωση στην ποιότητα και την υφή του δέρματος.

Το PelleFirm επίσης μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας εξαιτίας της μοναδικής του λειτουργίας μασάζ. Οι μικρές σφαίρες στην κεφαλή του εξαρτήματος για μασάζ δουλεύουν απαλά, αλλά αποτελεσματικά επάνω στο δέρμα, προκαλώντας τη μεταφορά των  υγρών σε περιοχές του σώματος που μπορούν να εξαφανιστούν  μέσω του λεμφικού συστήματος 

Γιατί το Pellefirm είναι διαφορετικό από άλλες παρόμοιες συσκευές και θεραπείες;

Η θεραπεία με Pellefirm είναι εύκολα ανεκτή και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Απαιτεί ελάχιστη έως καθόλου φροντίδα πριν ή μετά την εφαρμογή της, μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή, ενώ μπορεί να αποτελέσει και συμπληρωματική θεραπεία σε μία άλλη εφαρμοζόμενη αγωγή.  

Πονάει;

Περιγράφεται ως μία βαθιά αίσθηση ζέστης συνοδευόμενη από εστιασμένο μασάζ. Μετά τη θεραπεία  μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις φυσιολογικές σας δραστηριότητες. 

Συνιστώνται 6 - 8 θεραπείες προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι ένα υγιές και σφριγηλό δέρμα.

Βοηθάει το χάσιμο βάρους;

Η απώλεια βάρους μέσω  υγιεινής διατροφής και τακτικής άσκησης, αποτελεί ίσως την πιο αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας. Χάνοντας κιλά και παράλληλα εξασκώντας τους μύες στους μηρούς, στους γλουτούς και στη περιοχή της κοιλιάς, μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος. 

Βοηθούν οι κρέμες;

Η εφαρμογή δύο φορές ημερησίως κρέμας που περιέχει 0,5% τρετινοΐνη είναι η μοναδική με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας μετά απο 6 μήνες.

 

Θεραπείες μη αποτελεσματικές στη θεραπεία της κυτταρίτιδας

 

  • Έντονο μασάζ: Μερικές θεραπείες για την κυτταρίτιδα βασίζονται στην ιδέα ότι το έντονο μασάζ προκαλεί αύξηση της ροής του αίματος, βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και μειώνει την ύπαρξη υγρών στις επιρρεπείς για κυτταρίτιδα περιοχές. Μπορεί να παρατηρήσετε μια μικρή βελτίωση αλλά τα αποτελέσματα ειναι μικρής διάρκειας.
  • Κρέμες για κυτταρίτιδα: Οι κρέμες για την κυτταρίτιδα περιέχουν μία ποικιλία συστατικών όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυσικά εκχυλίσματα και αντιοξειδωτικά. Συνήθως διαφημίζονται ως μια πολύ καλή θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας. Αλλά δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν ότι όταν χρησιμοποιούνται μεμονωμένα, επιφέρουν κάποια βελτίωση.
Δευτέρα - Παρασκευή

11πμ - 8 μμ

Σάββατο

11πμ - 3μμ.