Αποτελέσματα από την 1η επίσκεψη

CoolSculpting® by Zeltiq / Κρυολιπόλυση

Zeltiq's CoolSculpting® είναι σήμερα η μοναδική, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία Κρυολιπόλυσης, πιστοποιημένη από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) για μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους από την πρώτη θεραπεία.

Η μέθοδος COOLSCULPTING εφαρμόζεται στην Βόρεια Ελλάδα αποκλειστικά στην κλινική μας εφαρμόζοντας αυστηρά τα πρωτόκολλα θεραπείας της εταιρείας Zeltiq

Η θεραπεία εφαρμόζεται στην CoolSculpting Suite, μία ειδικά διαμορφωμένη σουίτα υπό την επίβλεψη του Δερματολόγου Κωνσταντίνου Καντούνη. Ο χώρος διαθέτει τηλεόραση, πρόσβαση σε Wi-Fi, μουσική και ένα μεγάλο κρεβάτι.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, οι υποψήφιοι μπορούν να καθίσουν ή να ξαπλώσουν αναπαυτικά και να διαβάσουν, να κάνουν εργασίες στο laptop τους ή ακόμη και να κοιμηθούν.


Τι ακριβώς είναι το CoolSculpting και σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται ;

Το CoolSculpting είναι μη επεμβατική, κλινικά αποδεδειγμένη αξιόπιστη θεραπεία βασισμένη στη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης. Σχεδιασμένη ειδικά, για να μειώσει επιλεκτικά το επίμονο συσσωρευμένο λίπος που δεν ανταποκρίνεται στη δίαιτα ή στη γυμναστική σε περιοχές όπως κοιλιά, γύρω απο την μέση, μπράτσα, εσωτερικό των μηρών, γόνατα, σαγόνι (διπλοσάγονο), γλουτοί (ψωμάκια).

Το CoolSculpting δεν αποτελεί μέθοδο ή πρόγραμμα αδυνατίσματος για υπέρβαρα άτομα. Οι πιο κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θεραπεία είναι άνδρες ή γυναίκες που βρίσκονται κοντά στο ιδανικό τους βάρος, αλλά διαθέτουν τοπικό λίπος το οποίο δεν μπορεί να εξαλειφθεί με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και επιδιώκουν τη μείωσή του, αλλά και δεν επιθυμούν την πιθανότητα χειρουργικής επέμβασης.

Πως λειτουργεί;

Χρησιμοποιώντας μία ειδική τεχνολογία ψύξης σε επιλεγμένη περιοχή του σώματος, τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος κρυσταλλοποιούνται και καταστρέφονται.

Καθώς αρχίζει η ψύξη, στα πρώτα λεπτά, προκαλείται ένα αίσθημα πίεσης και κρύου, σαν ένα ψυχρό "ρούφηγμα" το οποίο υποχωρεί καθώς το δέρμα μουδιάζει. Αυτή η διαδικασία διαρκεί μία ώρα (ανά περιοχή) και μπορούν να παρουσιαστούν κάποιοι μώλωπες, οι οποίοι όμως υποχωρούν τις επόμενες ημέρες.

Σε τι διαφέρει η τεχνολογία ZELTIQ COOLSCULPTING/KΡΥΟΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ από τις άλλες ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ;

Μόνο το CoolSculpting προσφέρει την κατοχυρωμένη Freeze Detect τεχνολογία που εξασφαλίζει τα πιο ασφαλή και θεαματικά αποτελέσματα. Η Μοναδική θεραπεία Κρυολιπόλυσης, που είναι τεκμηριωμένη από έρευνες του Πανεπιστημίου του HARVARD και πιστοποιημένη από τον FDA (Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η μοναδική κλινική στη Βόρεια Ελλάδα που εφαρμόζει τη μέθοδο CoolSculpting ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα θεραπείας της εταιρίας ZELTIQ
Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο, υπό την επιτήρηση και ευθύνη του Δερματολόγου Κωνσταντίνου Καντούνη
Αποτελεί τη Νο1 διαδικασία αφαίρεσης λίπους χωρίς χειρουργική επέμβαση που προσφέρει θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα, με μηδενικό χρόνο ανάρρωσης
Είναι η ιδανική θεραπεία για εσάς που έχετε επιπλέον λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας, που «επιμένει», παρά την σωστή διατροφή και άσκηση.
Tα αποτελέσματα του Coolsculpting είναι μόνιμα, καθώς απαλλάσσεστε από τα λιποκύτταρα μια για πάντα.
7 στους 10 ασθενείς παρατήρησαν αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Μετά από τη συνεδρία, μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στο καθημερινό σας πρόγραμμα, καθώς δεν προκαλείται καμία ανεπιθύμητη ενέργεια και δεν χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης.


Παρουσιάζοντας το νέο CoolMini για την περιοχή του σαγονιού (διπλοσάγονο)

Η CoolMini είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία ελεγχόμενης ψύξης που σχεδιάστηκε για να θεραπεύσει μικρές περιοχές λίπους , συμπεριλαμβανομένων και ιδιαίτερων περιοχών, όπως του σαγονιού, του γονάτου και του μπράτσου

Νέα θεραπεία Coolsmooth Pro για την εξωτερική επιφανεια των μηρών (ψωμάκια)

Η Coolsmooth Pro μειώνει τον χρόνο θεραπείας στα 75 λεπτά ανά συνεδρία, αντί των 120 λεπτών που ήταν μέχρι τώρα. Η νέα κεφαλή φτάνει σε ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες με πιο εντυπωσιακά ακόμα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Στέφανι Καντούνη «η συγκεκριμένη μέθοδος δεν στοχεύει στην απώλεια βάρους, αλλά στην εξάλειψη του τοπικού λίπους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του εντυπωσιακού αποτελέσματος με το Coolsculpting, αποτελεί το σώμα να βρίσκεται ήδη ή να πλησιάζει το ιδανικό του βάρος. Αυτό επιτυγχάνεται με το σχεδιασμό ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής και άσκησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός. Έτσι, ένα σώμα απαλλαγμένο από περιττά κιλά, που έχει να αντιμετωπίσει μόνο το τοπικό λίπος, θα παρουσιάσει εντυπωσιακά αποτελέσματα με το Coolsculpting σε διάρκεια από 2 - 4 μήνες».

ΌΤΑΝ ΦΥΓΕΙ… ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

1.Πολλοί από εμάς έχουμε τοπικό πάχος που αντιστέκεται στη δίαιτα και την άσκηση

2.Η τεχνολογία  coolsculpting χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη που στοχεύει και εξαλείφει μόνο αυτά τα λιποκύτταρα.

3.Στις εβδομάδες που ακολουθούν τα λιποκύτταρα αυτά απομακρύνονται με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο από το σώμα

4.Τα αποτελέσματα του coolsculpting είναι μακροχρόνια διότι τα στοχευμένα κύτταρα του λίπους έχουν απομακρυνθεί για πάντα.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι όλες οι συσκευές ίδιες;
Όχι. Καμία άλλη συσκευή κρυολιπόλυσης δεν είναι αμερικάνικης προέλευσης και δεν είναι αναγνωρισμένες από τον FDA για μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους.
Πονάει η θεραπεία; Τι νιώθει ο ασθενής κατά τη θεραπεία;
Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία. Μια κεφαλή τοποθετείται επάνω στην στοχευμένη περιοχή και καθώς αρχίζει η ψύξη, προκαλείται ένα αίσθημα πίεσης και κρύου (σαν ένα ψυχρό «ρούφηγμα»). Η συνεδρία διαρκεί 1 ώρα (ανά περιοχή) και μπορεί να παρουσιαστούν κάποια ήπια οιδήματα ή ερεθισμοί, τα οποία υποχωρούν τις επόμενες ημέρες
Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία, με μόνιμη μείωση του λίπους από περίπου 20 - 30%. Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, η βελτίωση μπορεί να φθάσει το 50%, εφαρμόζοντας μια δεύτερη συνεδρία μετά από ένα μήνα. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αυτό μεταφράζεται σε μείωση κάποιων εκατοστών και πιθανόν νούμερου στα ρούχα, αλλά όχι χάσιμο βάρους.
Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα;
Ναι. Όταν το λίπος φύγει, φεύγει για πάντα. Τα κύτταρα του λίπους κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται από το σώμα με εντελώς φυσιολογικό τρόπο, για πάντα.
Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα;
Πόσο διαρκούν;
Κατά μέσο όρο, τα αποτελέσματα του CoolSculpting είναι η μείωση του λίπους κατά 20% στις περιοχές που εφαρμόζεται και είναι ορατά μόλις σε τρεις εβδομάδες μετά τη θεραπεία, ενώ η απώλεια λίπους ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα από δύο έως τέσσερις μήνες, στους περισσότερους ασθενείς. Η απώλεια λίπους που επιτυγχάνεται είναι μόνιμη.
Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;
Στην υπό θεραπεία περιοχή μπορεί να εμφανιστεί τοπική ερυθρότητα (κοκκινίλα), ελαφρύ οίδημα και ορισμένοι μώλωπες και πιθανόν κάποιες μελανιές. Επίσης σπανίως μπορεί να αισθανθείτε μούδιασμα στην περιοχή, κνησμό και κάποια επιφανειακά τσιμπήματα, που μπορεί να διαρκέσουν 2 - 3 εβδομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες www.coolsculpting.com
Δευτέρα - Παρασκευή

11πμ - 8 μμ

Σάββατο

11πμ - 3μμ.